LogoLogo

Lentetuin Breezand
28 februari t/m 4 maart 2019

AB Vakwerk en Het leukste winkeltje Standhouders van het jaar

Om de Lentetuin standhouders nog eens nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het evenement en voor de organisatie de kwaliteit van de stands zo hoog mogelijk te houden, heeft de beurs een prijs in het leven geroepen: de Standhouder van het jaar award, mede mogelijk gemaakt door Bert’s Indoor Spuitservice/ Bert’s Boxx.

De stands worden beoordeeld op de inrichting, houding personeel, de geboden belevenis en de aansluiting op het thema Volendam. Omdat de beurs in tweeën is te splitsen, namelijk de Agri vakbeurs en de voorjaarsbeurs Expo, wordt er in beide categorieën één winnaar uitgeroepen.

Tijdens de ondernemersavond op Lentetuin Breezand kwam het hoge woord eruit. Winnaar van de categorie Agri is AB Vakwerk. Van de categorie Expo kwam Het Leukste Winkeltje als winnaar uit de bus. De winnaars zijn vereerd met de Standhouder van het jaar bokaal en een prachtige bos bloemen.

Ondernemersavond

De traditionele netwerkavond op de Lentetuin wordt georganiseerd door de Ondernemers vereniging Anna Paulowna en was er dit jaar één die lang zal bijblijven. Donderdagavond 2 maart werden ruim 125 ondernemers vermaakt door het entertainment bedrijf ‘More Balls than Most’. Zij maakten kennis met de Tilburgse ‘netwerk professor’ Arthur, die op een vlotte wijze voorbeelden gaf om succesvol te netwerken. Hierbij werd het publiek actief betrokken, wat regelmatig de lachstuipen op gang bracht. Climax van de avond was de ‘wolact’.

Hierbij werd een visueel en tastbaar netwerk gecreëerd met het publiek als actieve deelnemer. Onder begeleiding van opzwepende muziek verscheen er overal bollen wol en werd er gezamenlijk een kleurrijk netwerk gemaakt. Binnen de kortste tijd was iedereen letterlijk met elkaar verbonden en gonsde de Lentetuin tent van de energie.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Noord-Holland Noord. Het evenement is nog te bezoeken tot en met maandag 6 maart.

(Foto’s door Cor Zwaag van de OVAP)