Lentetuin Breezand
27 februari t/m 2 maart 2020

Bakkerij Slijkerman en Hobaho Lentetuin Standhouders van 2019

Tijdens de ondernemersavond op de Lentetuin zijn donderdagavond 28 februari de Standhouder van het jaar awards uitgereikt. Bakkerij Slijkerman en Hobaho by Dümmen Orange kwamen als winnaars uit de bus.

De prijzen worden jaarlijks uitgereikt om de Lentetuin standhouders nog eens nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het evenement. Dit jaar vinden de bezoekers bij het binnenkomen van de expo-tent de Agri vakbeurs op rechts en de voorjaarsbeurs Expo links. Vrijwel iedere standhouder door deze vernieuwing een nieuwe plaats gekregen. “We zijn blij met de flexibiliteit en het vertrouwen van onze standhouders”, aldus expo-voorzitter Ted Beelen.

Bob Siecker van Hobaho by Dümmen Orange krijgt de standhoudersaward uitgereikt

In de categorie Voorjaarsbeurs expo is Bakkerij Slijkerman tot winnaar uitgeroepen en Hobaho by Dümmen Orange kreeg de standhoudersaward van de Agri vakbeurs. De winnaars kregen naast de titel ook de Standhouder van het jaar bokaal en een prachtige bos bloemen. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Bert’s Boxx. Beide winnaars zijn al jarenlang trouwe standhouder op de Lentetuin en zijn geroemd om hun inrichting, de houding van het personeel, de geboden belevenis en de aansluiting op het thema Vive les fleurs: Parijs op de Lentetuin.

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland. Het evenement is nog te bezoeken tot en met maandag 4 maart aanstaande.