Lentetuin Breezand
1 t/m 5 maart 2023

Entreeprijzen

€ 9,50 Volwassenen
€ 3,50 Kinderen van 4 tot en met 12 jaar (kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen)
Deze toegangsprijzen zijn inclusief BTW.

Voor dit bedrag kunt u een bezoek brengen aan de Bloementuin, de Voorjaarsbeurs Expo en de Agri Vakbeurs.

Denkt u ook nog even aan het Huisreglement van de Lentetuin?

Online tickets

U kunt een kaartje aan de kassa kopen, maar u kunt deze ook nu al online bestellen. Het toegangsbewijs ontvangt u dan in de mail en u kunt direct doorlopen naar de ingang zonder te wachten! Koop hier uw tickets.

Doorloopkaart

Vanaf februari zijn er ook weer doorloopkaarten voor de Lentetuin Breezand verkrijgbaar. In de voorverkoop bij de Sigarenmagazijn Jeanette (Molenvaart 15, Anna Paulowna) en Expert Breezand (Koningsweg 1, Breezand) en tijdens de show aan de kassa bij de Lentetuin voor € 25,- inclusief BTW. Een doorloopkaart is strikt persoonlijk. Een pasfoto is daarom verplicht.

Relatiekaart

Inzenders, sponsors en andere betrokken bedrijven bij de Lentetuin Breezand hebben de mogelijkheid om relatiekaarten uit te delen. Zij betalen hiervoor slechts € 7,- exclusief BTW per stuk. De kaart kan cadeau worden gedaan aan relaties. Alleen voor de kaarten die daadwerkelijk zijn ingeleverd aan de kassa van de Lentetuin Breezand, ontvangt u een factuur. Voor meer informatie over relatiekaarten: kijk hier.

Touroperators

Wilt u een busreis naar de Lentetuin organiseren? Neem dan contact op via info@lentetuin.nl. Touroperators betalen het gereduceerde tarief van € 7,- exclusief BTW per kaartje. U krijgt 1 factuur voor alle afgenomen kaartjes en kunt bij aankomst met de hele groep in één keer doorlopen naar de Lentetuin. De bus mag in overleg voor de deur in- en uitladen. Na uitladen moet u de bus wel verderop gaan parkeren. Deze kan niet voor de deur blijven staan.