LogoLogo

Lentetuin Breezand
28 februari t/m 4 maart 2019

Feestprogramma

Het wordt één groot lentefeest voor jong en oud tijdens de feestavonden in de feesttent die je zeker niet mag missen dit jaar! De feestavonden sluiten naadloos aan op het thema van dit jaar: Duik in de Onderwaterwereld!


Vrijdag 2 maart 2018

Kroegsetting met DJ Marcel Meijer en akoestisch trio ‘Woodworks’ (18+)

De eerste feestavond is geheel in stijl met het thema ‘Duik in de Onderwaterwereld’. De band ‘Woodworks’ reist namelijk helemaal vanuit ZEEland af naar de Lentetuin! ‘Woodworks’ is een akoestische folk/pop coverband en bestaat uit drie muzikanten. Zij zullen het publiek versteld doen staan van hun muzikaliteit: ze coveren van Johnny Cash tot Michael Jackson en van The Dubliners tot Bruno Mars. DJ Marcel Meijer draait vanaf 20.30 uur en sluit met zijn draaikunsten naadloos aan op ‘Woodworks’. Samen zullen zij met een acceptabel geluidsvolume zorgen voor een gegarandeerd gezellige kroegavond toegankelijk voor jong (vanaf 18 jaar) en oud(er).

Woodworks DJ Marcel Meijer


Zaterdag 3 maart 2018

Als een vis in het water met ‘Band with Benefits’ en DJ Berry (16+)

Ook de tweede Lentetuinfeestavond belooft veel goeds. DJ Berry trapt vanaf 20.30 uur de avond af. Berry wordt met zijn DJ-show wekelijks geboekt in feesttenten, discotheken en clubs in binnen- en buitenland. Hij voelt zijn publiek goed aan en zal de gezelligheid door de tent doen golven. Naast DJ Berry verovert vanavond ook ‘Band with Benefits’ het podium. Deze band bestaat uit zeven jonge gasten die niets liever doen dan optreden. Het staat als een paal boven water dat hun ingenieuze medleys en aanstekelijke enthousiasme zorgen voor voetjes die van de vloer gaan! ‘Band with Benefits’ heeft een rijke muzieksmaak en dat ga je merken! Van Bon Jovi tot AC/DC tot classics van Queen en een fout uitstapje als Meatloaf: deze jongens draaien hun hand er niet voor om. Gitaren, trompetten, saxofoons: dit wordt feest!

 DJ Berry


Maandag 5 maart 2018

AfBrekers avond (voor iedereen!)

Op deze laatste feestavond heb je gratis toegang tot de feesttent. Zo vlak voordat deze weer voor een jaar zal worden afgebroken, heb je vanavond nog kans om van de laatste uurtjes te genieten. Kom ook gezellig nog een paar borrels drinken en blik samen terug op de hoogtepunten van de Lentetuin 2018.


Nieuwe partyplek

Dit jaar zijn de feestavonden op een nieuwe locatie. Er is namelijk een speciale evenementenzaal. Hierdoor kun je nog beter een feestje vieren! De ruimte is gezellig en uitermate geschikt voor een flinke fuif. De evenementenzaal staat op het handbalterrein van ZAP.