Lentetuin Breezand
27 februari t/m 2 maart 2020

Feestprogramma

Het wordt één groot lentefeest voor jong en oud tijdens de feestavonden in de feesttent die je zeker niet mag missen dit jaar! De feestavonden sluiten naadloos aan op het thema van dit jaar: Vive les fleurs! Parijs op de Lentetuin. Koop je tickets online!*


Vrijdag 1 maart 2019

Feest in Franse sferen met Trio Pont Neuf, dé Frans Duijts imitator Roy Verlaat en DJ Marcel Meijer (18+)

Feesttent open: 20.30 uur
De eerste feestavond brengt je in Franse sferen dankzij het trio Pont Neuf. Het trio bestaat uiteen zanger-gitarist, gitarist en bassist en zal met hun Franse gypsy jazz het thema ‘Parijs op de Lentetuin’ tot leven brengen. Ze verenigen Franse chansons van Edith Piaf met swingende muziek en ook Engelstalig jazzrepertoire van bijvoorbeeld Frank Sinatra. DJ Marcel Meijer draait vanaf 20.30 uur. Hij kondigt ook nog een ander optreden met een Frans tintje aan, namelijk Frans Duijts imitator Roy Verlaat! Hij zal een gegarandeerd feest bouwen door naast hits van Frans Duijts ook Hazes en andere Nederlandstalige hits ten gehore te brengen. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige kroegavond. Toegankelijk voor jong (vanaf 18 jaar) en oud(er)!


Zaterdag 2 maart 2019

Polderse Fleur Raateland swingt met band en DJ Eric op tweede feestavond (18+)

Feesttent open: 20.30 uur
De 19-jarige Polderse Fleur Raateland timmert lekker aan de weg! Hoewel ze al jaren optrad in Crazy Pianos in Scheveningen, was 2018 helemaal haar jaar. Ze bracht haar debuutalbum Tides met de singles Buckle Up en BeBeautiful uit. Deze werden allebei ‘gemaakt’ in ‘Maak ’T of Kraak ‘T’ op Radio 538. Fleur haalde haar propedeuse aan het conservatorium en zette Schagen op zijn kop tijdens Popweekend. Op deze tweede feestavond treedt ze op met band en laat ze naast covers ook eigen werk horen. Allround DJ Eric uit Hippolytushoef komt ook de tent op zijn kop zetten en zal samen met Fleur zorgen voor een muzikale avond uit.


Maandag 4 maart 2019

AfBrekers avond (voor iedereen!) met Lotte Schuiling

Feesttent open: 20.00 uur
De Lentetuin Breezand 2019 wordt afgesloten op de maandagavond. Na de uitreiking van de Koopman & Co Zandhaastrofee kan je met een biertje gezellig terugblikken tijdens de laatste feestavond. Deze avond in de evenementenzaal is voor iedereen toegankelijk.


Feest in evenementenzaal

Net als vorig jaar worden de feestavonden gehouden in de evenementenzaal. Deze staat op het handbalterrein van ZAP. Ook de AfBrekersavond op maandag vindt plaats in de evenementenzaal.


*Vol = vol op feestavond

Let op: Op de feestavonden geldt ‘vol is vol’. Een online gekochte toegangskaart biedt daarmee geen garantie tot toegang op de feestavond. Tip: kom op tijd naar de feestavonden, vanaf 20.30 uur ben je welkom.