Lentetuin Breezand
Eerste weekend van maart 2023

Feestprogramma

Het wordt één groot lentefeest voor jong en oud tijdens de feestavonden van de Lentetuin die je zeker niet mag missen dit jaar! De feestavonden op vrijdag en zaterdag vinden plaats in het Lentetuin Feestcafé bij Bloemenlust Breezand (Burgemeester Lovinkstraat 3, Breezand). Koop je tickets online* of aan de deur.


Vrijdag 28 februari

KLEINE WASJES, GROTE WASJES (18+)

20.30 tot 03.00 uur

Edgar Burgos van Trafassi zorgt deze avond voor een echte Caribische sfeer. Zijn repertoire met enorme hits als Wasmasjien, Lollypop en heerlijke exotische ritmes als merengue, salsa en zouk zullen ons zeker weer een lekker potje laten dansen! Elk optreden van deze zanger ontaardt in een swingende, tropische happening. DJ Eric uit Hippolytushoef zal er voor zorgen dat iedereen goed opgewarmd is voor dit feestje en gaat tot diep in de nacht door!

Zaterdag 29 februari

POLDERS TROTS FLEUR RAATELAND EN BAND TERUG OP DE LENTETUIN (18+)

20.30 tot 03.00 uur

Vorig jaar zette Fleur met haar band de Lentetuinavond al op zijn kop, maar dit jaar gaat het dak er helemaal vanaf! Hoewel Fleur in de Kop van Noord-Holland en Scheveningen haar plek al veroverd heeft, maakte zij afgelopen maanden ook haar debuut op de Nederlandse televisie. Fleur liet vier stoelen draaien in ‘The Voice’ en is gecoacht door niemand minder dan zangeres Anouk. The Voice of Holland of niet, de Polder is trots op haar en de Lentetuin is blij om Fleur weer op het podium te mogen verwelkomen. Samen met DJ Mace Klaver maken zij er weer een gezellige lange Lentetuin-avond van!

Maandag 2 maart

PUBQUIZ

Vanaf 20.00 uur (gratis entree)

Na de uitreiking van de Koopman & Co Zandhaastrofee wordt er ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum een leuke pubquiz georganiseerd met een hoog reünie gehalte. Mobiliseer een team, meld je aan en kom deze maandag samen afsluiten, want het wordt een memorabele en beregezellige avond!

Let op: de afsluitende feestavond op maandag vindt plaats in het restaurant van de Lentetuin.


*Vol = vol op feestavond

Let op: Op de feestavonden geldt ‘vol is vol’. Een online gekochte toegangskaart biedt daarmee geen garantie tot toegang op de feestavond. Tip: kom op tijd naar de feestavonden, vanaf 20.30 uur ben je welkom.


Veelgestelde vragen

De vijf meest gestelde vragen over de feestavonden in de Bloemenlust:

Organiseert de Lentetuin nog wel feestavonden?
Jazeker! De Lentetuin organiseert zoals altijd zeer gezellige feestavonden. Het verschil is de locatie. Je staat niet in een feesttent op het handbalveld, maar in de Bloemenlust Breezand. De zaal wordt in tropische sferen ingericht en artiesten als Trafassi en Fleur Raateland zorgen voor de muziek. Toegang vanaf 18 jaar.

Hoe zit het dan nu met de kaartverkoop?
Een kaartje voor de Lentetuin kost €7,50. Hiermee kan je voordat je naar de feestavond gaat – net zoals andere jaren – een rondje over de bloemenshow. Vanaf 20.00 uur kan je bij vertrek van de show een bandje krijgen van de gastheer bij de uitgang, dat vervolgens toegang geeft tot de feestavond in Bloemenlust. Als je nog wat langer op de expo wil blijven, is het ook handig om alvast een bandje te halen bij de infostand. Je kunt ook aan de deur bij Bloemenlust een kaartje kopen (€7,50).

Kan ik met een kaartje meerdere keren naar de Lentetuin?
Nee, dat kan niet. Als je overdag met je grootouders of kinderen naar de Lentetuin komt, zul je ’s avonds een nieuw kaartje moeten kopen. Denk je er over om drie keer of vaker de Lentetuin te bezoeken? Koop dan een doorloopkaart (€ 18,- in de voorverkoop bij Expert Breezand of Sigarenmagazijn Jeannette. Tijdens de show kost een doorloopkaart € 20,- aan de kassa).

En wat als de Bloemenlust vol is?
Hierbij geldt hetzelfde als vorige jaren in de feesttent: vol is vol. Vooraf gekochte kaartjes geven dus geen garantie op toegang. Kom je alleen voor de feestavond? Kom dan gewoon lekker op tijd en koop een kaartje aan de deur of doe je rondje Lentetuin wat eerder.

Is er op de maandag ook nog een feestavond?
Ja! Na de uitreiking van de Koopman en Co Zandhaastrofee sluiten we de Lentetuin af in het restaurant op de expo. Op deze laatste avond kan je onder het genot van de laatste borrels meedoen aan de enige echte Lentetuin Pubquiz. Geef jouw team nu op!