De mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland
1 t/m 5 maart 2018

Feestprogramma

Het wordt één groot lentefeest voor jong en oud tijdens de feestavonden in de feesttent die je zeker niet mag missen dit jaar! Met een band vol echte Volendammers Almost Famous (met de broers van..) op vrijdag en een dj die belooft er een groot feest te maken: DJ Jan Smit, vervolgt door The Vullendamers en de rasechte 3 (D)J’s op zaterdag en een gezellige afsluiter op de maandagavond beloofd het top editie te worden met een vette knipoog naar Volendam en een beleving die je nog lang zal heugen! Alle avonden zijn toegankelijk voor iedereen van 16 jaar.

In verband met de feestavonden is op vrijdag en zaterdag het restaurant vanaf 19.00 uur gesloten. Vanaf 20.00 uur is er toegang tot de feestavonden. 


vrijdag 4 maart

Almost Famous en DJ Jan Smit


De aftrap van Almost Famous: een graag geziene Volendamse coverband, opgericht in 2006. Almost Famous vond zijn oorsprong op de welbekende dijk en is daar sindsdien niet meer weg te denken. Ook buiten de dorpsgrenzen heeft het inmiddels zijn sporen ruimschoots verdiend. Met een altijd up-to-date repertoire aangevuld met Evergreens is Almost Famous een aanwinst voor elk feest, bruiloft, festival of evenement. Almost Famous bestaat uit 7 muzikanten en liefhebbers van muziek: Sam en Robert Schilder, de energieke frontmannen die het zangtalent van broer Nick (Nick & Simon) delen, Wim Keijzer de ‘goodlooking’ sologitarist, Ruud Nieuweboer op slaggitaar, Laurens Tol en Tom Rutgers als geschoolde ritmesectie en het muzikale fundament en als laatste Sebastian Mol op de toetsen en backing vocals. Na jaren ervaring zijn we bekend met grote podia maar spelen met net zoveel plezier in kleine kroegen of zalen. Kenmerkend zijn de meerstemmige zang, up-to-date repertoire, klassiekers en altijd energieke show.

DJ Jan Smit zorgt voor wat slingers aan de draaitafel op de vrijdagavond. Jan Smit is één van de Nederlandse deejays met de allergrootste staat van dienst. Ooit in zijn eigen woonplaats begonnen met een drive in show voor feesten en partijen en nu uitgegroeid tot één van de allerbeste allround feest deejays van Nederland. Jan kan gewoon alles. Hij draait van House tot Strauss bij wijze van spreken. Jan wordt door alle doelgroepen uiterst gewaardeerd. Hij is een prima presentator en een fantastische entertainer.


Zaterdag 5 maart

De 3 (D)J’s en The Vullendammers

Geen Volendam in Breezand zonder de 3 (D)J’s. En welnu zaterdagavond maken zij de feesttent op de Lentetuin onveilig.

Het Volendams gesauste dj trio bestaat uit polderse bekende: Marcel Meijer, DJ Sennro en Jordy DeeJee. Deze jonge en snel stijgende Polderse DJ Sennro, Robin Blaauwboer, gaat heel goed in de wereld van de house en dance. Met zijn eigen single’s, geweldige Mashups en live optredens laat hij horen en zien dat hij onderweg is naar een veel groter podium. Met energie en gekkigheid van de echte allround DJ Jordy en onder de hoede van polders begrip Marcel Meijer wordt het deze avond feest in de breedte zin van het woord.

The Vullendammers


De DJ’s worden afgewisseld door The Vullendammers. Deze goudeerlijke jongens zijn al een tijd bezig in zowel de Nederlandse als internationale scene. Gewapend met hun gitaren en zangbanden kunnen zij elke zaal aan, of het nou de AHOI is of de kermis van Kratsbekeroord. Naast hun weelderige cover repertoire staan de heren ook bekend om hun moderne klassiekers zoals Uit in Schagen en Vullendammer Stijl. Ook zijn deze knapen niet vies van het draaien van een plaatje om de feestvreugde tot een maximum te verhogen.The Vullendammers: Eindelijk weer eens echt gezellig.


Maandag 7 maart

Een gezellige afsluiter

Lentetuin 2017 wordt traditioneel afgesloten op de maandagavond. Na de uitreiking van de Zandhaastroffee kunnen vanaf 20.00 uur – vergezelt door gezellige deuntjes van de dj – in het restaurant de laatste borrels worden genuttigd. Op maandag is er gratis entree, dus we zien je daar.