De mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland
1 t/m 5 maart 2018

Kinderen

Entertainment voor de kleine bezoekers

Volendamse entertainment voor de kleintjes is te vinden in de kindertent. De aan de Voorjaarsbeurs gevestigde tent is op de vrijdag, zaterdag en zondag omgetoverd tot een prachtig speelparadijs. Denk aan een Volendamse fotobooth, ouderwetse midgetgolf, de leukste Volendamse knutsels, een coole rebus en meer. De allerkleinste kunnen heerlijk spelen in de ballenbak. Ook kleuren en knutselen met een Volendams randje kun je vinden in de kindertent. Op zaterdag- en zondagmiddag kun je mooi geschminkt worden.

Vrijdag
13.00 – 17.00 uur
Zaterdag
10.00 uur – 17.00 uur
Schminken van 13.00 – 17.00 uur
Zondag
10.00 uur – 17.00 uur
Schminken van 13.00 – 17.00 uur

Fotografeer jouw bezoek in de kindertent als echte Volendamer!

Met allerlei attributen kan jij de mooiste foto’s maken in de fotobooth van de kindertent. Plaats deze op Lentetuin Facebookpagina de leukste of meest ludieke foto’s en maakt kans op een mooie prijs! Je maakt ook kans op prijzen als jij de kleurplaat in deze krant op je mooiste inkleurt en in de kindertent komt inleveren of de rebus het beste en snelst voltooid. Zondagochtend worden de winnaars gekozen en houd Facebook goed in de gaten voor deze spannende onthulling.

  • Knutselen met een Volendams tintje
  • Oudhollands midgetgolf
  • Spannende quiz voor grote kids
  • Ballenbak voor de allerkleinste
  • Laat je schminken op zaterdag en zondag

Zonder RegelSammy, Kappio Kinderopvang en AP Fotografie niet zo’n gezellige, goed gevulde en spetterende kinderentertainment. Daarvoor gaat onze dank naar hen uit!