Lentetuin Breezand
1 t/m 5 maart 2023

Mindervaliden

De Lentetuin Breezand is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel en andere hulpattributen voor mindervaliden. Eventuele drempels zijn weggewerkt en de wandelpaden zijn breed genoeg. Het evenement is goedgekeurd door het Gehandicapten Platform Anna Paulowna.

Parkeren

Voor de ingang van het ZAP-complex is voldoende ruimte voor auto’s om rolstoelen in- en uit te laden. Mindervaliden met eigen vervoer kunnen gebruik maken van de voor hen speciaal gereserveerde parkeerplaatsen. De afstand van deze parkeerplaatsen naar de Lentetuin is kort.

Rolstoelen te leen

Geen eigen rolstoel? Geen probleem. De Lentetuin stelt jaarlijks een aantal rolstoelen ter beschikking voor bezoekers die niet of moeizaam kunnen lopen. Het is echter niet mogelijk deze rolstoelen vooraf te reserveren. De garantie dat er altijd een rolstoel beschikbaar is, heeft u dus niet.

Liever op een rustig moment

Wilt u de Lentetuin bezoeken op een rustig moment? Dan kunt u het beste op donderdag of maandag komen. Dan is het het rustigst op de Lentetuin. Ook eind van de middag/ begin van de avond is een goed moment als u de drukte wilt vermijden.