Lentetuin Breezand
27 februari t/m 2 maart 2020

CNB en RESET Lentetuin Standhouders van het jaar 2018

Om de Lentetuin standhouders nog eens nadrukkelijk te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het evenement en voor de organisatie de kwaliteit van de stands zo hoog mogelijk te houden, heeft de beurs een prijs in het leven geroepen: de Standhouder van het jaar award, mede mogelijk gemaakt door Bert’s Indoor Spuitservice/ Bert’s Boxx.

De stands worden beoordeeld op de inrichting, houding personeel, de geboden belevenis en de aansluiting op het thema Duik in de onderwaterwereld. Omdat de beurs in tweeën is te splitsen, namelijk de Agri vakbeurs en de voorjaarsbeurs Expo, wordt er in beide categorieën één winnaar uitgeroepen.

Op de drukke zaterdag van de Lentetuin Breezand kwam het hoge woord eruit. Winnaar van de categorie Agri is het CNB. Van de categorie Expo kwam Reset als winnaar uit de bus. De winnaars zijn vereerd met de Standhouder van het jaar bokaal en een prachtige bos bloemen.

RESET

Reset staat voor het eerst op de Lentetuin Expo. Ze laten de bezoekers in hun stand kennismaken met hun behandelmethode om pijn te bestrijden. De standhouder viel vooral op doordat ze erg actief zijn op verschillende social media waar ze verslag doen van hun ervaringen op de Lentetuin.

William van Haaster (contactpersoon standhouders Lentetuin) Niels Roest (Reset) en Richard Kooijman (Reset)

CNB

Het CNB is een vaste standhouder op het gebied van Agri. Deze standhouder is een bekende naam in debollensector en is bemiddelaar voor handel in bloembollen, knollen, vaste planten in Lisse. Het CNB viel bij de strenge jury in de smaak met hun compleet vernieuwde stand en vooral ook de aansluiting op het thema van de 38e Lentetuin; Duik in de onderwaterwereld.

William van Haaster (contactpersoon standhouders Lentetuin) Clarike Scholten (gastvrouw CNB) en Miranda Duineveld (arrangeur van de CNB stand)

De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Noord-Holland Noord. Het evenement is nog te bezoeken tot en met maandag 5 maart aanstaande.