Lentetuin Breezand
Eerste weekend van maart 2023

Decorette Hoorn en CNB Standhouders van 2020

Tijdens de OVAP Ondernemersavond op de Lentetuin zijn donderdagavond 27 februari de Standhouder van het jaar Awards uitgereikt. Decorette Hoorn en CNB kwamen als winnaars uit de bus.

De prijzen worden jaarlijks tijdens de Ondernemersavond van Ondernemersvereniging Anna Paulowna uitgereikt om de Lentetuin standhouders te bedanken voor hun inzet en vertrouwen in het evenement. Voor deze verkiezing wordt de beurs gesplitst in twee delen: de Agri Vakbeurs en de Voorjaarsbeurs. Er wordt onder andere gekeken naar de aangeboden beleving en de aansluiting op het thema.

In de categorie Voorjaarsbeurs expo is Decorette Hoorn tot winnaar uitgeroepen. Met slechts één punt minder is Raakt Media als tweede geëindigd. Theesty is derde geworden en daarmee bestaat de gehele top drie dit jaar uit nieuwe standhouders. Bij de Agri Vakbeurs heeft CNB de titel gewonnen. Hobaho heeft de tweede plaats bemachtigd, gevolgd door Agrifirm GMN.

De Standhouder van het jaar Awards zijn beschikbaar gesteld door Bert’s Boxx. De Lentetuin Breezand wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Rabobank Kop van Noord-Holland. Het evenement is nog te bezoeken tot en met maandag 2 maart aanstaande.

Foto’s door AP Fotografie