Vive les fleurs! Parijs op de Lentetuin
28 februari t/m 4 maart 2019

Eerste video van vloggers-duo online

Breezand – De Lentetuin Breezand wordt dit jaar voor het eerst belicht door vloggers-duo Kwint Kaandorp en Jackie Vermaire. De eerste vlog van de twee jonge enthousiastelingen uit Breezand is online en laat zien wat er komt kijken bij de voorbereidingen van de Lentetuin Breezand

Het doel van het vloggen is om jong en oud te laten zien wat de Lentetuin precies is en wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van de bloemenshow die dit jaar van 1 tot en met 5 maart wordt gehouden.

Het vloggers-duo

Kwint Kaandorp (student Audiovisueel op het Media College Amsterdam) en Jackie Vermaire (iPabo-studente in Alkmaar) wilden deze uitdaging wel aangaan. Jackie staat voor de camera en Kwint filmt met een tweede camera en monteert de beelden tot de uiteindelijke vlog.

Meer vlogs in de maak

Het duo zal de komende tijd verschillende vlogs maken, welke te vinden zijn op het YouTube kanaal en de facebookpagina van de Lentetuin Breezand. In de eerste vlog is het duo op bezoek geweest bij de timmer- en schilderploeg in de schuur van Van Lierop Adviesgroep in Breezand. Hoewel de twee beiden al van jongs af aan de Lentetuin bezoeken, gaat er tijdens het filmen een wereld voor ze open nu ze zien wat er allemaal bij komt kijken bij het evenement dat door ruim 160 vrijwilligers wordt mogelijk gemaakt.

Kom ook naar de Lentetuin Breezand en vier de lente!

Foto: de vloggers door Rosemarie van Bentum/AP Fotografie