Lentetuin Breezand
Eerste weekend van maart 2023

Informatie voor standhouders

Showdata en openingstijden

De Lentetuin Breezand 2020 wordt gehouden van donderdag 27 februari t/m maandag 2 maart.

Openingstijden:

Donderdag 27 februari        van 10.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag 28 februari        van 10.00 uur tot 21.00 uur
Zaterdag 29 februari        van 10.00 uur tot 21.00 uur
Zondag 1 maart        van 10.00 uur tot 19.00 uur
Maandag 2 maart        van 10.00 uur tot 18.00 uur

Data op- en afbouw

Standhouders van de Expo kunnen op zaterdag 22 februari om 07.30 uur starten met het opbouwen en inrichten van hun stands. Voor standhouders van de Agri kan dit vanaf maandag 24 februari, ook om 07.30 uur. Let op! Zondag 23 februari is er geen mogelijkheid om op te bouwen.

I.v.m. de officiële opening, waarvoor u bent uitgenodigd, dienen de stands dinsdag 25 februari om 21.00 uur klaar te zijn. Afbouw van de stands kan vanaf maandag 2 maart van 18.00-22.00 uur en dinsdag 3 maart van 07.30-18.00 uur.
Wanneer u gebruik maakt van de standbouwservice en alleen uw stand hoeft in te richten, dan bent u welkom vanaf maandagochtend.

De standhouders die ingedeeld zijn in de buitenring dienen er rekening mee te houden dat de knikhoogte van de tent 2.30 meter is. Ook staan de kachels aan de buitenring opgesteld. De uitblaasopening van de kachel kan in uw stand uitkomen. U dient deze opening dan vrij te houden. Het gebruik van partytenten in de stand is niet toegestaan.

Verzekering en aansprakelijkheid

De Lentetuin Breezand kan voorafgaand aan, tijdens of na afloop van de showdagen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor diefstal of vernieling van stand en/of inrichting en gereedschappen in welke vorm dan ook. Het is dan ook niet verstandig kostbare goederen en gereedschappen onbeheerd achter te laten. Elke standhouder dient persoonlijk zorg te dragen voor verzekering van stand en inrichting.

Bewaking

Het complex wordt met ingang van maandag 24 februari ‘s nachts bewaakt door een beveiligingsbedrijf. Zowel tijdens de opbouwdagen als tijdens de showdagen gebeurt dat van 22.00 uur – 07.30 uur. Ondanks de bewaking aanvaardt de organisatie van de Lentetuin Breezand geen enkele aansprakelijkheid.

Service en opbouw

Bedrijven die niet in het bezit zijn van een eigen stand, kunnen gebruik maken van onze standbouwservice, e-mail info@lentetuin.nl.

Aanvoer goederen

Goederen mogen alleen worden aangevoerd via de ingang aan de noordzijde van het complex; Poldermanstraat, ingang T.V. ZAP. Tijdens de openingsuren is aanvoer van goederen niet toegestaan, tenzij daarvoor toestemming is van de organisatie.

Parkeren

Parkeergelegenheid is er op het Ceresplein, tegenover de hoofdingang van het ZAP-complex. Bij de goedereningang mag voor aan- en afvoer alleen kort geparkeerd worden. De entree aan de noordzijde van het complex dient te allen tijde vrij te blijven voor voertuigen van politie, ziekenvervoer en brandweer.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op de Lentetuin.

Rook- en alcoholbeleid

Roken in het evenementencomplex is verboden en alleen toegestaan in de daarvoor aangewezen ruimtes op de Voorjaarsbeurs Expo.

Het is verboden om tijdens het evenement drank te schenken aan personen onder de 18 jaar. Tevens is het verboden om alcohol te schenken aan mensen in kennelijke staat van dronkenschap en/of mensen die nog gaan deelnemen aan het verkeer.

Toegangsbewijzen en relatiekaarten

  • Per stand worden er 3 standhouderskaarten (pasfoto niet nodig) verstrekt. Deze kaarten zijn niet strikt persoonlijk en kunnen gerouleerd worden tussen uw medewerkers. De standhouderskaarten kunt u op donderdagochtend afhalen bij de infostand.
  • Doorloopkaarten zijn wel persoonlijk en dienen voorzien te zijn van een pasfoto. De pasfoto’s kunnen op de standhoudersvergadering worden ingeleverd of worden opgestuurd. Voor doorloopkaarten kunt u contact opnemen met Chantal Teeuwen, e-mail info@lentetuin.nl. De kaarten worden voor € 18,00 incl. btw per stuk aan u in rekening gebracht. Standhouders kunnen tevens relatiekaarten bestellen om als vrijkaart uit te delen aan klanten. Alleen als deze kaarten voorzien zijn van een bedrijfsstempel worden ze aan de kassa omgewisseld voor een toegangsbewijs. Het aantal kaarten per bedrijf, dat wordt ingeleverd, zal ad € 5,75 excl. btw in rekening worden gebracht bij de betreffende standhouder.

Veiligheid

Om veiligheidsredenen dienen standhouders zich te houden aan de richtlijnen van gemeente en brandweer:

  • in de stand moet een afvalbak (gedeeltelijk gevuld met zand) staan;
  • in de stand moet een gebruiksklare brandblusser voor handen zijn;
  • standhouders dienen bij het verlaten van de stand zelf de verlichting uit te doen;
  • voor verwondingen en calamiteiten kan een beroep worden gedaan op de EHBO- vrijwilligers in de informatiestand.

Telefoonnummer

De Lentetuin Breezand is tijdens de show telefonisch bereikbaar op het nummer dat vermeld staat op de contactpagina.
In de informatiestand staat een telefoon en een omroepinstallatie.

Beurscatering

De beursmaaltijden en catering in het restaurant worden verzorgd door Wonder’s Schagen.
Bekijk het Dag Specials menu
Contactinformatie Wonder’s Schagen: delentetuin@gmail.com of 06-22744772

Delen contactgegevens

Uw bedrijfscontactgegevens worden mogelijk gedeeld met derden. Zo wordt uw e-mailadres gedeeld met de cateraar voor het verstrekken van informatie over de beursmaaltijden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dit laten weten via info@lentetuin.nl .

Publiciteit

De Lentetuin Breezand onder de aandacht brengen bij een zo breed mogelijk publiek, dat is het doel van onze PR-commissie. Behalve de eigen website (www.lentetuin.nl), sociale media, advertenties en radio- en tv commercials, wordt ieder jaar een belangrijke tool ingezet: de speciale Lentetuinkrant. Deze fraaie krant, met een oplage van 78.000 stuks, staat vol met praktische informatie, interessante weetjes en leuke verhalen over de Lentetuin Breezand en de Voorjaarsbeurs Expo. Input en tips zijn van harte welkom! Uiteraard kunt u ook adverteren in deze speciale editie.

Algemene voorwaarden beursdeelname

Wanneer u deelneemt aan de Lentetuin beurs gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden beursdeelname.