Lentetuin Breezand
1 t/m 5 maart 2023

Lentetuin Breezand en Wonder´s Schagen slaan handen ineen

Wonder’s Schagen wordt de nieuwe cateraar van de Lentetuin Breezand. Het restaurant en alle bijbehorende cateringactiviteiten worden tijdens het evenement in 2020 door Wonder’s Schagen verzorgd. Beide partijen kijken met enthousiasme en vertrouwen uit naar deze nieuwe samenwerking.

Op zondag 15 december zijn de handtekeningen onder het cateringcontract gezet door Ted Beelen (voorzitter expo Lentetuin) en Roy van der Weel (eigenaar Wonder’s Schagen). Van der Weel zal samen met horeca-onderneemster Miranda Nijssen zorg gaan dragen voor de cateringactiviteiten. Nijssen runt foodtruckbedrijf ‘De WentelTeefjes’ en heeft in het verleden meegedraaid in het restaurant van de Lentetuin.

Kwaliteit en beleving
“In vijf dagen tijd komen er 20.000 bezoekers langs die na hun ronde over de bloemenshow en Expo-beurs zin hebben in koffie met gebak of een maaltijd”, vertelt Beelen. “In Roy en Miranda vinden wij jarenlange horeca-ervaring en kwaliteit. Zij denken mee met ons evenement en bruisen van creatieve ideeën.” Van der Weel is geboren en getogen in Anna Paulowna en inmiddels al jaren woonachtig in Schagen. Hij vertelt: “Ik keer met onze komst naar de Lentetuin terug naar mijn Polderse roots. Miranda en ik zijn volop bezig het uitwerken van onze plannen waarin wij inzetten op kwaliteit en beleving in het restaurant. Onze gasten gaan ook zeker het thema Tropical terugzien!” De Lentetuin is niet de eerste gezamenlijke klus voor Van der Weel en Nijssen. “Wij hebben al vaker samengewerkt en kijken ernaar uit om deze nieuwe uitdaging samen met de organisatie van de Lentetuin aan te gaan.”, aldus Van der Weel.

Foto door AP Fotografie: Lentetuin Breezand (Ted Beelen links, Marieke van Lierop rechts) en Wonder’s Schagen proosten op samenwerking (Miranda Nijssen en Roy van der Weel in het midden).