Lentetuin Breezand
27 februari t/m 2 maart 2020

Lentetuin schrijft kleurwedstrijd uit

Dit jaar komt de Lentetuin met een echte kleurwedstrijd voor alle kinderen tussen de 4 en de 12 jaar. Marloes de Haan, eigenaar van ‘De Vliegende Tapir’ heeft de kleurplaat geheel in Tiroler stijl ontworpen met een chalet en een koe. Natuurlijk ontbreekt de bloemenpracht niet op de tekening.

De kleurplaat is aankomend weekend te vinden in de speciale kleurplaatLentetuinkrant die in de hele kop van Noord-Holland wordt verspreid. Maar je kunt hem ook hier downloaden. Knip of print hem uit, pak je potloden of stiften en leef je uit. Met de kleurplaat zijn leuke prijzen te winnen in twee categorie├źn, namelijk van 4 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Zo kunnen alle kinderen van het gezin meedoen aan de wedstrijd!

De ingekleurde kleurplaten kunnen tijdens de Lentetuin worden ingeleverd in het Bloementuintje en bij de infostand. Dit kan tot zaterdag 2 maart 18.00 uur. Zondag 3 maart worden om 15.30 uur de winnaars bekendgemaakt en worden de prijzen feestelijk uitgereikt door Clown Sammy. Om het nog gezelliger te maken kunnen alle kinderen voor, tijdens en na de prijsuitreiking geschminkt worden.