LogoLogo

Lentetuin Breezand
28 februari t/m 4 maart 2019

Sponsoring

Stichting Lentetuin Breezand bestaat volledig uit vrijwilligers die elk jaar weer in touw zijn om de mooiste show van Nederland te bouwen. De realisatie van de Lentetuin Breezand kost echter ook geld. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren die ons willen helpen. De Lentetuin ontvangt geen subsidie, we zijn volledig afhankelijk van vrijwilligers en sponsors. Draagt u de Lentetuin Breezand ook een warm hart toe? Word dan vriend van de Lentetuin en maak gebruik van een van deze sponsormogelijkheden:

Adverteerder op de tv-schermen

Onze schermen hangen op verschillende plaatsen verspreid over de Lentetuin. Uw reclamedia komt gemiddeld 20 keer per uur voorbij.

Sponsorbedrag € 185 ex btw
Aanleveren Afbeelding als .png, .jpg of .gif bestand
Afmeting 1280 pixels breed, 720 pixels hoog
Deadline aanleveren Vrijdag 23 februari

 

Logo op de Gulle vrienden pagina in de Lentetuinkrant

Onze gulle vrienden krijgen een speciale plek in onze Lentetuinkrant. Op deze pagina’s kunt u vermeld worden met u naam en logo in een blokje van 50mm x 50mm. Heeft u meer ruimte nodig? Dan kunt u ook meerdere blokjes aan elkaar koppelen. Alle blokjes zijn in kleur.

Sponsorbedrag € 180 ex btw per blokje
Aanleveren PDF bestand of een JPG op minimaal 200dpi
Afmeting 50 mm breed en 50 mm hoog
Deadline aanleveren Vrijdag 2 februari
Oplage 93.500 exemplaren
Verspreidingsgebied Huis aan huis in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder, Texel, Koggenland en Opmeer en de ophaalpunten in de Noordkop.

 

Uw banner met link op lentetuin.nl

Onze adverteerders krijgen een prominente plek met link op onze drukbezochte website. Uw banner blijft een heel jaar staan.

Sponsorbedrag € 160 ex btw
Aanleveren Afbeelding als .png, .jpg of .gif bestand
Afmeting 320 pixels breed, 200 pixels hoog
Deadline aanleveren Vrijdag 2 februari

 

Het complete Gulle vrienden pakket: € 495,-

Een TV scherm advertentie, speciale vermelding op de website en in de krant. Als u dit complete pakket afneemt staat u niet alleen goed in de Picture maar krijgt u ook nog eens € 30 korting.

Alle genoemde bedragen zijn ex btw

Voordeel voor onze sponsors

Voor wat hoort wat natuurlijk. Zo krijgt u als sponsor een uitnodiging voor de officiële opening van de Lentetuin op woensdag 28 februari 2018.

Meer mogelijkheden

De Lentetuin is blij met alle hulp. Denkt u de Lentetuin op een andere manier te kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met ons PR team:

sponsoring@lentetuin.nl
Nick Broersen: 06-12 29 68 20
Sjim Kapiteijn: 06-27 466850

 

Sponsor aanmelden 2018