De mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland
1 t/m 5 maart 2018

Lentetuin vangt palingsound!

Dit jaar heeft de Lentetuin wel een hele grote vis gevangen. De organisatie brengt namelijk de palingsound naar de mooiste, overdekte bolbloemenshow van Nederland. Het thema van 2017 is Volendam, daarom is van 2 tot en met 6 maart een stukje Volendam in Breezand te vinden.

LentetuinbestuurHet is weer tijd voor de 37e editie van de Lentetuin Breezand. Dit jaar met het thema Volendam. Op de show kunnen bezoekers genieten van de typische vissersboten, oude visnetten, de visafslag, de dijk, de typische klederdracht, hotel Spaander, Volendamse huizen en paling. Volendam komt pas echt tot leven tussen duizenden tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, calla’s, lelies en vele andere bijzondere bolgewassen. Tel daarbij op de swingende palingsound en het plaatje is compleet.

Op en top Hollands

Elk jaar komen er duizenden toeristen naar het dorpje Volendam om
over de dijk te lopen en vis te eten. Een andere Nederlandse trekpleister is de tulp. Door deze twee oer-Hollandse trekpleisters samen te brengen ontstaat er een ijzersterke combinatie. Deze jaarlijkse voorjaarsshow is te zien in de kop van Noord-Holland op het ZAP-complex in Breezand.

Beurs

Naast de bloemenshow is er ook een uitgebreide Voorjaarsbeurs met een breed scala aan artikelen voor eigen huis en tuin. Voor het vakpubliek is een speciale Agri Vakbeurs opgezet. Bekende, maar ook nieuwe standhouders zorgen voor een gevarieerd aanbod aan artikelen voor eigen huis en tuin. Uiteraard is er ook een restaurant voor een lekker versnapering, lunch, diner of gewoon een kopje koffie. Voor de kleintjes is er het gezellige ‘kindertuintje’ waar ze kunnen meedoen met verschillende spelletjes en een kleurwedstrijd. Kortom: de ingrediënten voor een heerlijk dagje uit.