Naar de inhoud Naar de footer Tickets

Feestprogramma

Wat was jouw laatste feestje voor de lockdown in 2020? Grote kans dat dat op de feestavonden van de Lentetuin Breezand was. Die feestavonden vonden drie jaar geleden voor het eerst plaats in de Bloemenlust. Dit bleek een groot succes en voor herhaling vatbaar! Die herhaling heeft even op zich laten wachten, maar de Lentetuin Feestavonden zijn terug van weggeweest. Zowel op vrijdag als zaterdag is jong en oud(er) in de Bloemenlust aan het juiste adres voor een flinke portie gezelligheid. Kom bijkletsen, borrels drinken en een feestje bouwen tijdens de Lentetuin Feestavonden.

Vrijdag 3 maart 2023

Voetjes van de vloer met live partyband Feel Like Dancing (18+)

20.30 – 03.00 uur

De eerste feestavond even rustig inkomen? Niets daarvan! Met de zevenkoppige partyband Feel Like Dancing raak je meteen in de feeststemming. Van Abba tot Will & The People en van Doe Maar tot de bekende klanken van ‘Uptown funk’: deze energieke band zorgt voor een dansbaar feest met bekende hits om mee te zingen. Deze performers worden afgewisseld met fijne en afwisselende muziek van DJ Mace Klaver uit Den Helder. Kortom: tot in de late uurtjes een mooi begin van jouw Lentetuin-weekend!

Zaterdag 4 maart 2023

Knotsgekke show met de Feestploeg (18+)

20.30 – 03.00 uur

De Feestploeg: wie kent ze niet? Of het nu Popweekend Schagen, Koningsdag, Polders Music Festival, kermis in de Polder of in Zuid-Scharwoude is… met dit knotsgekke gezelschap weet je één ding zeker: het dak gaat er af. De Feestploeg komt uit de Polder en bestaat uit maffe dj’s, mc’s, producers, technische fanatiekelingen en creatieve gekken. Ze hebben hoge entertainmentwaarde, weten altijd te verrassen en met hun allround muziekstijl wordt deze zaterdagavond een gegarandeerd succes!

Ook de Helderse zanger Lars Groenink zal zijn bijdrage leveren aan het feestgedruis: een optreden vol enthousiasme en plezier!

Zondag 5 maart 2023

Slotavond met Pubquiz

20.30 uur start (gratis entree)

De slotavond wordt afgesloten met een leuke pubquiz in het Lentetuinrestaurant! Mobiliseer je vrienden, collega’s of familieleden en laat je hersens kraken. De presentatie is in handen van bestuursleden Coos en Marieke. Meld jouw team op voorhand hieronder aan. Deze afsluiting van de Lentetuin Breezand wil je niet missen, want het wordt weer een memorabele en
beregezellige avond!

Koop je online tickets via onze webshop.

Vol = vol op feestavond

Let op: Op de feestavonden geldt ‘vol is vol’. Een online gekocht ticket biedt daarmee geen garantie tot toegang op de feestavond. Tip: kom op tijd naar de feestavonden, vanaf 20.30 uur ben je welkom.

Veelgestelde vragen

Hoe zit het met de kaartverkoop?

Een ticket voor de Lentetuin kost € 9,50. Hiermee kun je voordat je naar de feestavond gaat – net zoals andere jaren – een rondje over de bloemenshow. Vanaf 20.00 uur kun je bij vertrek van de show een bandje krijgen van de gastheer bij de uitgang, dat vervolgens toegang geeft tot de feestavond in Bloemenlust. Als je nog wat langer op de expo wilt blijven, is het ook handig om alvast een bandje te halen bij de infostand. Je kunt ook aan de deur bij Bloemenlust een ticket kopen.

Kan ik met een ticket meerdere keren naar de Lentetuin?

Nee, dat kan niet. Als je overdag met je grootouders of kinderen naar de Lentetuin komt, zul je ’s avonds een nieuw kaartje moeten kopen. Denk je er over om drie keer of vaker de Lentetuin te bezoeken? Koop dan een doorloopkaart (€ 25,- in de voorverkoop bij Sigarenmagazijn Jeanette of Koopman & Co).