Naar de inhoud Naar de footer Tickets
Ondernemersavond

Ondernemersavond

Een avond in het teken van verbinding. Deze avond wordt dit jaar door de Ondernemersvereniging Anna Paulowna en de gemeente Hollands Kroon georganiseerd. Als vanzelfsprekend heeft de Ondernemersfederatie Hollands Kroon een belangrijke verbindende rol. Met inspiratie van uw mede-ondernemers en spreker Annemarie van Gaal wordt het een avond om niet te missen.

Volop inspiratie

Na een welkomstwoord neemt bevlogen ondernemer Annemarie van Gaal u mee in haar succesvolle ondernemerschap. Na deze inspirerende lezing heeft u de gelegenheid om echt verbinding te gaan maken. Dit doen we door actief met elkaar te netwerken, rond de thema’s verduurzaming, subsidies, goed werkgeverschap en lokaal ondernemen. Natuurlijk op een informele manier mét een hapje en drankje.

Programma

  • 19.30 uur: Inloop met koffie en thee in het restaurant van de Lentetuin
  • 20.00 uur: Welkom
  • 20.15 uur: Spreker Annemarie van Gaal
  • 21.30 uur: Interactief netwerken en verbinding maken onder het genot van een hapje en drankje.
  • 23.00 uur: Vol inspiratie naar huis.

Aanmelding gesloten

Inmiddels is de aanmelding voor de Ondernemersavond gesloten. Deelnemers ontvangen een uitnodiging met ticket om naar binnen te kunnen via e-mail.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is zakenvrouw in hart en nieren en veelgevraagd spreker en expert op het gebied van ondernemerschap. Ze begon haar carrière in Rusland, waar ze voor VNU de grootste onafhankelijke uitgeverij opzette.

Tegenwoordig is ze actief als investeerder, inspirerend spreker, commissaris, columnist, auteur en televisiepersoonlijkheid. We kennen Annemarie van Gaal van televisieprogramma’s als “Een dubbeltje op zijn Kant” en “Dragon’s Den”. Van haar hand verschenen meerdere boeken, waaronder ‘Succes’, ‘Exit’ en ‘Ambitie’.

Tijdens haar lezingen vertelt Annemarie van Gaal bevlogen over ondernemen, leiderschap, creativiteit, innovatie, economie en financiën.