Naar de inhoud Naar de footer Tickets

Lentetuin beurs

Voorjaarsbeurs Expo

Bezoekers van de Lentetuin genieten niet alleen van een prachtige bloementuin, maar kunnen ook inspiratie opdoen op de Voorjaarsbeurs Expo. Tal van standhouders presenteren sfeervolle artikelen voor tuin, interieur en vrije tijd. Ook aan de kinderen wordt gedacht met een knutselhoek en tal van andere activiteiten. Uiteraard is er op de Voorjaarsbeurs Expo voldoende gelegenheid voor een kop koffie met gebak of een smakelijke maaltijd in het restaurant.

Braderie

Naast de bekende Voorjaarsbeurs Expo is er dit jaar wat nieuws: de Lentetuin Braderie! Op deze gezellige braderie vol marktkramen is er voor ieder wat wils. Een mooie toevoeging die nog meer variatie in aanbod van producten en diensten brengt.

Agri Vakbeurs

De uitzonderlijke variëteit van de bolbloemen, het brede assortiment en de aanwezigheid van de nieuwste soorten zorgen ervoor dat de Lentetuin veelvuldig bezoek krijgt van vakgenoten. Speciaal voor hen is er de Agri Vakbeurs, waar de toeleveranciers van de bloembollensector zich presenteren. Er is allerlei informatie te vinden over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de teelt, oogst en verwerking van bloembollen. Daarnaast biedt de Agri Vakbeurs uitstekend gelegenheid om in een informele setting relaties te spreken en te netwerken.

Altijd al standhouder willen worden op de Lentetuin? De inschrijving is geopend!